Fotoalbum

Bekijk hieronder de foto’s van onze reizen, activiteiten en trainingen.

Reisverslag 2020 - Les Deux Alpes

Skigebied Les Deux Alpes is erg gevarieerd, en door de gletsjer ook een zeer sneeuwzeker skigebied. Zelfs in de zomer wordt hier volop geskied. Het is een skiparadijs voor alle type skiërs, maar vooral de freestylers en wat meer gevorderde skiërs zullen zich aangetrokken voelen tot dit gebied met in totaal 229 kilometer aan piste. Er zijn een aantal leuke off-piste afdalingen en op 2600 meter hoogte vind je het pareltje van het gebied; 2 Alpes Freestyle Land. In deze zowel bekende al beruchte zone met funparks en boardercross kun je je als freestyler helemaal uitleven. De echte cracks die houden van off-piste skiën begeven zich in La Grave; het aan Les Deux Alpes grenzende off-piste walhalla.

Reisverslag 2019 - Morzine

Skigebied Les Portes du Soleil (1172 m-2002m) Skigebied Les Portes du Soleil: een skiparadijs met 650 km sneeuwplezier. Het skigebied heeft 197 liften en bestaat uit 8 Franse plaatsen (Abondance, Avoriaz, Châtel, La Chapelle d’Abondance, Les Gets, Montriond, Morzine, Saint-Jean-d’Aulps) en 6 Zwitserse (Champéry, Champoussin, Les Crozets, Morgins, Torgon, Val d’Illiez). De skipas Portes du Soleil biedt toegang tot alle pistes van dit skigebied. Snowboarders kunnen terecht bij één van de 9 snowparks. Pistes 286 km. 150 km blauwe pistes, 108 km rode pistes en voor de cracks 28 km. Langlaufen kan ook. (280 km]. Grensoverschrijdend skigebied waardoor je vanuit Frankrijk even naar Zwitserland kan skiën om in één van de gezellige Zwitserse chalets wat te eten en drinken. Voor de absolute skicracks is er ‘Le Mur’ (de Muur), een lange, zwarte bucklepiste.

Thuisblijvers

December 2018 - Rennen, wandelen en oliebollen

Op vrijdag 28 december was de opkomst groot!. Het weer was ons goed gezind. In een snelle en langzamere groep werd een mooie winterwandeling in het groene hart gemaakt. Na afloop werd er door het organiserend team bestaande uit Anneke, Thea, Piet en Dirk weer koffie, glühwein met vers gebakken oliebollen geserveerd. De waterdichte stevige schoenen hadden hun werk goed gedaan! Namens alle wandelaars hartelijk dank.

Powerwalk / Kerst training 2018

Een leuke verrassing voor de snow/powerwalkers

Kerstvrouw Agnes gaf op woensdag 19 december een kersttraining. Het parcours in de vorm van een kerstboom en genummerde kerstballen, maakten de kerstsfeer compleet. Na afloop genoten we van lekkere kerststol en de kerstliedjes gespeeld door Jan Baars op de mandoline.

Reisverslag 2018 - Italië- Arabba

Reisverslag 2017 - Oostenrijk - Kitzbühel

Reisverslag 2016 - Oostenrijk - Bad Hofgastein

Reisverslag 2015 - Oostenrijk - Haus im Ennstal

Reisverslag 2012 - Oostenrijk - St Anton

Reisverslag 2007 - Frankrijk - Morzine

Morzine wintersport 2007